Diensten

Diensten

Fysiek zwaar werk komt in veel bedrijven regelmatig voor. Ergon Advies helpt u bij het beoordelen van deze fysieke belasting en biedt u praktische oplossingen voor de problemen die u in uw bedrijf heeft. Hierbij gaan wij uit van maatwerk op het totale gebied van fysieke belasting.

Het speerpunt in het werk van Ergon Advies is het luisteren naar het probleem van u als werkgever en werknemer. Vervolgens zetten wij samen een traject op om dit probleem op te lossen. Hierdoor ontstaat maatwerk en is elk traject uniek.

Een goede balans tussen belasting en belastbaarheid houdt de mensen gezond. Gezond en gemotiveerd personeel betekent minder ziekteverzuim en goede prestaties. Het is noodzakelijk inzicht te hebben in deze balans bij uw medewerkers. De belasting kan Ergon Advies in kaart brengen door middel van onderzoek. Vervolgens zoekt Ergon Advies samen met de betrokkenen naar mogelijkheden om de knelpunten op te lossen.

Het is mogelijk de belastbaarheid van een individuele medewerker of een groep medewerkers in kaart te brengen middels een Preventief Medisch Onderzoek (PMO). Tevens kunnen medewerkers door middel van een training fysieke belasting leren hoe ze zelf de fysieke belasting kunnen reduceren.